Technisch inkoper

Over SJR Group:
SJR Group bestaat uit de volgende bedrijfsonderdelen:

  • SJR Tank Construction // Tankbouw
  • SJR Insultech // Isolatie- & Warmtetechniek
  • SJR Tank Maintenance // Onderhoud & Reparatie

SJR Group is een dynamische organisatie met meer dan 56 jaar historie. De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een innovatieve allround tankbouwer. Wij willen onze opdrachtgevers volledig ontzorgen door complete diensten aan te bieden. Plezierig samenwerken met elkaar, onze klanten en onze partners, op basis van respect en vertrouwen, is binnen onze organisatie erg belangrijk. Met duidelijke en transparante communicatie maken wij de zaken niet onnodig complex. Wij hebben een proactieve en flexibele instelling, kijken kritisch naar onszelf en staan open voor verbetering.

Functiebeschrijving:
Het lean en mean inkopen van onderdelen ten behoeve van het bouwen en onderhouden van opslagtanks is wat je doet als technisch inkoper bij SJR. Als echte regelaar zorg je voor het inkopen van producten met de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Naast het onderhandelen met de leveranciers, opstellen van raamcontracten, regelen dat de producten op de juiste tijd geleverd worden en de communicatie met je collega’s in de werkplaats en magazijn, zorg je ook voor een goede administratie. Het is bij alles wat je doet van belang dat je de planning in de gaten houdt en dat de materialen op de juiste tijd op de juiste plaats worden geleverd. Daarnaast krijg je de ruimte om een voor jou goedwerkende structuur aan te brengen in het inkoopproces.

Profiel:
Wij komen graag met je in gesprek als je op minimaal mbo niveau hebt geacteerd binnen een vergelijkbare organisatie, bij voorkeur heb je hiernaast Nevi 1. Je hebt verstand van staaltechnische producten en vindt het leuk om in nauwe samenwerking met de operatie te werken. Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal zijn vereist. Om te excelleren als technisch inkoper bij SJR beschik je over goede onderhandelingsvaardigheden en kan je je werk uitstekend plannen en administreren.

Ons aanbod:
een fulltime functie;
een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen inbreng;
een enthousiaste, gedreven en no-nonsense werkomgeving met prettige collega’s binnen een dynamische snelgroeiende organisatie;
opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
uitzicht op een vast dienstverband;
een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd?
Nog vragen naar aanleiding van deze functie? Neem contact op met onze recruiter Mirjam van den Heuvel op 010 248 3500, zij is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag. Geen vragen? Wij ontvangen je motivatiebrief en resume graag, mailen kan naar sjrjobs@sjr.nl.

SJR Tank Construction B.V.
Gieterijweg 31
3089 JZ Rotterdam
T 010 – 248 35 00
E info@sjr.nl
W www.sjr.nl