Tanks voor de industrie

SJR Tank Construction heeft ruim 50 jaar ervaring met het bouwen van verticale & horizontale stalen opslagtanks. Wij zijn gespecialiseerd in industriële tanks, procestanks en drukvaten en leveren alle formaten. De tanks bouwen wij op locatie, maar ook in onze geconditioneerde productieloods op het RDM-terrein in Rotterdam.

Profiteer ook van de logistieke voordelen van het bouwen in onze productieloods. Wij bieden alle diensten aan onder één dak inclusief coating en isolatie. Het geconditioneerd bouwen van tanks is optimaal voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Hier bouwen wij tanks tot een diameter van 24 meter, een hoogte van 32 meter en een gewicht van 250 ton.

Wij bouwen een breed spectrum tanks op locatie. Ons geavanceerde vijzelsysteem biedt een moderne en veilige werkmethodiek, zodat het werken op hoogte zoveel mogelijk wordt voorkomen. Bij ons staan veilig werken en innovatie centraal. Wij bespreken met onze medewerkers regelmatig hoe processen beter en efficiënter ingericht kunnen worden.