Duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit en certificering

Duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit en certificering

SJR wil een significante bijdrage leveren aan een duurzamere wereld. In het productieproces implementeren wij energie-efficiënte processen, zodat onze CO2 footprint wordt verkleind. Duurzaamheid is met concrete doelen verankerd in onze organisatie. Door dit planmatig aan te pakken, is het voor iedereen duidelijk dat wij resultaten willen boeken.

arrowWij werken veilig of wij werken niet. Voor al onze activiteiten geldt dat kwaliteit, veiligheid en milieu voorop staan. Veilig werken is diep verankerd in onze organisatiecultuur en werkprocessen. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze veiligheidsprestaties en alle SJR collega’s zijn hier nauw bij betrokken. Wij staan garant voor het behalen van cruciale certificeringen.

Bij SJR investeren wij continu in het opleiden van onze medewerkers. Met de brede kennis van de HSEQ-medewerkers optimaliseren wij de processen volgens de PDCA-systematiek (Plan-Do-Check-Act) en werken we volgens de meest stringente standaarden waaronder EN14015, API650, Reparatie EEMUA159 & API653. SJR is gecertificeerd volgens de VCA** versie 2008/5.1.