Heden en verleden

Heden en verleden

Bij SJR, een dynamisch bedrijf met meer dan 55 jaar historie, staan we niet stil. De afgelopen jaren groeiden wij uit tot allround tankbouwer. Onze ‘core business’ is het produceren, isoleren, repareren en modificeren van opslagtanks, procestanks en drukvaten. Dit doen we bij klanten on site, maar ook op onze huidige productielocatie op het RDM-terrein in Rotterdam.

arrowIn onze state-of-the art productielocatie met kantoor in de Rotterdamse haven kunnen tanks tot een diameter van 24 meter en een hoogte van 32 meter gebouwd worden. SJR gaat het tankbouwproces aanzienlijk verbeteren door de inzet van geavanceerde apparatuur en robots. Door slim gebruik te maken van innovaties neemt de kwaliteit en duurzaamheid van de tanks toe.

Door de gunstige ligging van de productieloods aan het water kunnen we gemakkelijk de tanks over de hele wereld verschepen. Wij werken nauw samen met degelijke partners, partijen die uit de voeten kunnen met exceptionele ladingen. De afgelopen jaren hebben wij regelmatig bijzondere tanktransporten georganiseerd naar klanten in binnen- en buitenland.