Koole Tankstorage Minerals

Van opdrachtgever naar business partner

Rotterdam, 11 februari 2020 – Het project bij Koole Tankstorage Minerals (KTM) is er één waar we trots op mogen zijn. De samenwerking ontstond in 2011 met de bouw van acht opslagtanks van 12.000m3 bij Koole Terminal Pernis (KTP).

Vervolgens werd er in 2016 gestart met de bouw van de tanks T901, T902, T903 en T904 voor KTM. Deze opslagtanks met een capaciteit van 30.000m3 waren bestemd voor tankput 19. Niet lang daarna gingen eveneens voor tankput 19 de tanks T905 en T906 in de maak. In samenwerking met SJR Insultech werden de daken geïsoleerd. Tevens werden de tanks voorzien van stroomspiralen. Tegelijkertijd werd er gebouwd aan T2001, T2002, T2003 en T2004. Deze voor dieselolie bestemde tanks met een diameter van 36 meter en een cilinderhoogte van 30 meter, werden geplaatst in de nieuw aangelegde tankput 20.

 

Sinds SJR zich op de petrochemie is gaan richten is Koole klant. In de loop der tijd is deze relatie getransformeerd tot een partnership en zijn Koole Tankstorage en SJR business partners. Al in 2016 werd er gesproken over allround dienstverlening en zijn er samen projecten uitgevoerd waarin over en weer volledige openheid van zaken was. Samen wordt er gewerkt aan de beste oplossing voor voorkomende vraagstukken ten behoeve van inspecteren, onderhouden en bouwen. Op basis van vertrouwen zijn er een groot aantal mooie projecten gerealiseerd.

ktm-fietsen

 

Dankzij de tomeloze inzet en vakkennis van het gehele SJR-team en de uitstekende samenwerking met de professionals van Koole Tankstorage, staan al deze projecten voor kwaliteit én veiligheid. Tijdens één van deze projecten vond een BRZO (BRZO = Besluit Risico’s Zware Ongevallen) audit plaats. Voor al onze inspanningen omtrent deze audit hebben wij mooie complimenten mogen ontvangen van Koole. Met als resultaat een zeer tevreden business partner.

ktm-screenshot-10