Carrièremogelijkheden bij SJR

Persoonlijke ontwikkeling staat bij SJR centraal. Achter het succes van SJR staat een team van enthousiaste professionals. Onze medewerkers worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen en een bijdrage te leveren aan de ambities van het bedrijf. Ook in de toekomst bouwen wij met de beste vakmensen de meest innovatieve en duurzame tanks en tankparken.

arrowBij SJR zijn we dan ook altijd op zoek naar gedreven mensen die net als wij willen groeien en niet vies zijn van hard werken. Wij geloven in de Rotterdamse manier van doorwerken: niet lullen, maar poetsen. Werken bij SJR betekent dat je gedreven en innovatief bent, een collegiale en commerci√ęle instelling hebt, maar vooral dat je plezier in en passie voor je werk hebt. Kwaliteit, veiligheid, (persoonlijke) groei en ontwikkeling zijn enkele woorden die hier perfect op aansluiten.

Heb jij de behoefte om jezelf te ontwikkelen en je aan te sluiten bij een informeel, collegiaal en transparant team? Dan pas je prima binnen onze bedrijfscultuur en zien we jouw brief graag tegemoet. Regelmatig zijn we op zoek naar specialisten die samen met ons aan de toekomst willen bouwen. Dit kan op contractbasis zijn, maar we bieden ook regelmatig stageplaatsen en leerwerktrajecten aan.

Open sollicitaties
Mocht jouw specialisme niet tussen de vacatures staan, maar ben je van mening uit het juiste hout gesneden te zijn? Dan moedigen we je aan een open sollicitatie te sturen naar: SJR Group, t.a.v. Afdeling HR, Gieterijweg 31, 3089 JZ Rotterdam of te mailen naar sjrjobs@sjr.nl.