Nieuwe stek op strategische plek

Eind mei 2016 is het hoofdkantoor en de productie van SJR verhuisd naar het RDM terrein, ook wel het kloppend hart van het Rotterdamse havengebied genoemd.

In de nieuwe productiehal worden opslagtanks geconditioneerd gebouwd met een maximale diameter van 24 meter en een hoogte van 32 meter. Geconditioneerd bouwen en hun ervaring met Lumpsum Turnkey prefab tankbouw garanderen kwalitatief hoogstaande tanks en maakt het plaatsen veiliger.

De imposante productiehal heeft een maximale hijscapaciteit van 200 ton en bied voldoende ruimte tanks volledig af te bouwen. Naast prefab werkzaamheden, zoals platen walsen en contour snijden, het aanbrengen van coating en isolatie, kunnen hier tanks worden voorzien van alle noodzakelijke appendages.

Strategische A-locatie.

Het kantoor en productiehal grenzen direct aan een eigen kade van 150 meter in lengte met een directe verbinding naar de Nieuwe Waterweg. Hier zal SJR geconditioneerd gebouwde opslagtanks via deze Waterweg verschepen naar haar Europese- en mondiale opdrachtgevers. Voor de grotere projecten is de samenwerking met Broekman Logistics nu al succesvol gebleken en kijkt men tevreden terug op een soepele lading van 13 opslagtanks met als eindbestemming Saudi Arabië (ACT).

Volg de bouwfasen

De bouw van de nieuwe productiehal en het kantoor van SJR group op het RDM-terrein (ook wel het kloppend hart van ’t Rotterdams Havengebied genoemd) vordert gestaag. De productiehal is in gebruik genomen en SJR zal spoedig starten met de bouw van 6 opslagtanks voor BTT.